Feed on
Posts
Comments

Tiddelibom


Det snør ute. Tiddelibom refererer da til, for dere uvitende, “det snør, det snør, tiddelibom”. Jeg er ikke så glad i snø. Ikke i Bergen. Snøen i Bergen blir aldri liggende. Den blir bare omgjort til slaps. Slaps er som vi alle vet umulig å gå i. Derfor liker jeg ikke snø. Ikke i Bergen.

Siden det snør, er jeg glad for at jeg må være inne. For det må jeg faktisk. Jeg skal skrive oppgave. Oppgave om sosiale og økonomiske grupper i Bergen på 1200 og 1300-tallet. I tillegg skal jeg se hva Eirik Magnussons rettarbot fra 1293/94 har å si om den saken. Det er fryktelig spennende. Vel, ikke akkurat. Men jeg slipper i allefall å gå ut i slapsen. Jeg blir nok sittende frem til innlevering. Innleveringen er i morgen. Senest 23.59. Kjenner jeg meg selv rett, så leverer jeg 23.45. Jeg er flink til det. Å være i siste liten, altså.

Jeg har Red Bull. Red Bull skal hjelpe meg til å holde meg våken under oppgaveprosessen. Jeg har ikke troen på Red Bull sånn egentlig. Men det er utrolig hva den gjør med psyken din. Så da virker den jo egentlig. Bare ikke akkurat slik som reklamen sier at den virker.

Det som ikke er så kjekt med oppgaveskriving, er at jeg går glipp av hele TO sosiale aktiviteter. Ganske typisk. Ellers i året skjer det lite. Men i dag skjer det altså to ting. Tone har sammenkomst hjemme hos seg, noe jeg i utgangspunktet har gledet meg lenge til. Endelig får vi se bryllupsbildene! I tillegg er det også klassefest. Bli-kjent-fest. Jeg kommer altså ikke til å bli kjent. Ikke i dag, iallefall. Jeg går glipp av begge deler. Kan jeg skylde på andre enn meg selv? Nei. Likevel er det surt. Dog regner jeg med at jeg både får sett bryllupsbilder og får blitt kjent ved en senere anledning.

Jeg har en vannblemme på fingeren. Jeg brant meg på stekepannen. Ikke særlig lurt. Det er lett å være etterpåklok.

Jeg skal reise mye fremover. Førstkommende helg skal jeg hjem for å overvære dåpen til verdens nydeligste niese. Helgen etter der igjen reiser jeg atter en gang over fjellet, denne gangen for å være et par dager hjemme hos mor, for deretter å reise til London. Jeg gleder meg. Virkelig. Håper jeg finner mye fint.

Nå skraper de veien her ute. Sånn for opplysningen.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge