Feed on
Posts
Comments

Helg

Marius har kjøpt seg Nintendo Wii. Jeg har blitt hekta. Jeg er for øvrig konge i Tennis-spillet. Det er deilig å endelig være hos min kjære igjen. Jeg nyter hvert sekund.

For å komme hit måtte jeg reise med NSB. Jeg liker NSB. Nattogene til NSB er fantastiske. Det er stille, vi får utdelt en pakke med pledd, pute, ørepropper og sånn til å ha foran øynene. Bra saker. Bortsett fra i natt. Da fikk jeg plass i en fireseter. Heldigvis fikk jeg ett av setene som kunne lenes bakover. Men med fire stykker stuet sammen på et lite areal, blir det begrenset plass til bena. Det kjenner jeg i dag. Både i bena, og i form av ekstrem søvnmangel. Jeg håper turen hjem blir mer behagelig. Like behagelig som alle de andre turene jeg har hatt med NSB. For jeg liker NSB. 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

CommentLuv badge