Feed on
Posts
Comments

Praksis

I år tar jeg samfunnsfag med historie. Dette er da en del av min lærerutdanning. Jeg skal altså bli lærer, ikke historiker. Likevel skal vi ikke ha praksisen vår ute i skolen. Neida, vi skal tilbringe to uker på et museum eller i et arkiv. Greit nok med tanke på det historiske utbyttet, men nå er det som sagt lærer jeg skal bli. Jeg vil undervise barn, ikke tørke ut på et museum.

I tillegg maser politikerne om å øke lærerutdanningen til 5 år, og at det er nødvendig med mye mer skolepraksis i utdanningen. Oh the irony. Forstå det den som kan.

Be Sociable, Share!

One Response to “Praksis”

  1. Malin says:

    Hola! Kjekt med blogg.. Kanskje eg skal laga meg ein og! :) Museum er kjekt! Og då har du mykje kunnskapar når du dreg småungane med deg på museum! Klem

Leave a Reply

CommentLuv badge